uaduq

aing!

Kuring anak cikal, dijurukeun di hiji kampung leutik nu kunu nyieunna diaranan kampung cinta: Banjarasih. Hiji kampung di salasahiji kacamatan di pojokan wétan kidul Sumedang.

Ayeuna kuring keur babarengan nyeuseup hawa jeung Prabu Siliwangi. Di handapeun tangkal kawung. Har, naha Prabu Siliwangi hirup kénéh kitu? Cek sakaol mah enya. Da teu kacatur maot manéhna mah.

  1. wah aing oge mun kitu mah kaasup grupna uaduq, tapi ditambahan…quuun.
    wilujeng tepang. hn*R3M

  2. Kutan….
    Geningan kitu nya jujutanana teh….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: