uaduq

congang

In gambar, unakanik sunda on May 24, 2011 at 10:41 am

atawa conggang?

congang téh kakosongan nu dihasilkeun ku ngahijina papan-papan dina ngawangun lantéy imah panggung. méh jadi kapastian éta téh. arang, kitu ogé dina kahirupan nyata lianna, dua anu béda nyakop sakabéhna kalayan pas.

ku kitu, naha méléngéna congang téh hiji kakurangan?

keur leutik, kabeneran imah téh panggung, lantéyna ku papan, lamun kuring tengah peuting hayang kiih, sok néangan congang nu rada lebar. nu séjénna, lamun congang arang diberesihan, sok dipaké sayang cocopét.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: