uaduq

bidadari bandung

In capruk, gambar on May 24, 2011 at 10:44 am

aya sakaol nu nyebut awéwé bandung mah gareulis. jigana sakaol éta téh aya dasarna. basa kamari (21/5) ngilu gotrasawala di kampung budaya sindangbarang, saurang panyatur, margaréta selu, dosén filsafat fib ui, dina makalahna nyebut sawarga téh aya sababara rupa, salah sahijina sawarga bandung, nu dicicingan ku 40 widadari. sedengkeun anu ngaranna widadari téh pan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: