uaduq

dahar didahar

In capruk, gambar on May 6, 2011 at 7:04 pm


dahar atawa didahar. dunya sapopoéna teu lepas tina hal éta. jeung nu ningali teu bisa nyebut karunya kanu didahar atawa jahat kanu ngadahar. lain, mémang lain ngeunaan niléy, tapi ieu, sapuratina, ngeunaan hirup!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: