uaduq

jukut hirup

In unakanik sunda on April 27, 2011 at 10:07 am

kuring teu apal kana ngaran ieu jukut, ngan keur budak mah jukut ieu téh sok dipaké ulin.

carana: piteskeun ieu jukut, pas di handapeun bagéan nu jiga kipas, terus asupkeun kana jero baju nu keur dipaké. sim salabim! jukut téh ngadadak hirup, ngarayap mapay-mapay awak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: