uaduq

sayang papanting

In unakanik sunda on February 24, 2011 at 12:12 pm

ieu taneuh dina régang téh sayang papanting, serangga hiber nu sakulawarga jeung nyiruan, tiwuan, kamarang, jeung odéng. biasana sayang ieu lain keur cicing si papanting, tapi keur megarkeun endogna. sayang gé geus dibahanan kadaharan cukup keur endog nepi ka jadi papanting.

aya babasan nu maké kecap papanting, ‘cangkéng lengkéh lir papanting’, nu nunjukeun kaayaan cangkéng (biasana awéwé) nu hadé. nya méh sarua jeung sebutan ‘bodinya bagai gitar spanyol’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: