uaduq

borontok

In kelir, unakanik sunda on February 24, 2011 at 12:05 pm

borontok, najan saahiran, kacida bedana jeung montok. borontok mah lain nujul ka kaayaan awak, tapi kana kelir nu biasa dilarapkeun ka warna bulu hayam nu hideung bodas jiga hayam dina gambar ieu.

tambahan ti kang héndra urang bogor dina facebook: ‘uing mah nyebut kelir siga kitu téh jali…’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: