uaduq

sigay

In unakanik sunda on February 2, 2011 at 6:09 am

sigay sarupaning tarajé. dijieunna tina awi saleunjeur nu régang di tiap ruasna dipotong teu dibéakeun, disésakeun keur panétéan suku. dina gambar ieu, si sigay geus disarandékeun dina tangkal kawung. sigay memang biasana digunakeun paneres waktu ngala lahang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: