uaduq

misahkeun halimun jeung pepedut

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 7:14 pm

aya dua kecap nu bisa nuduhkeun kaayaan jiga kieu. keur disaput ‘halimun’ atawa ‘pepedut’. aya pipikiran, sangkan bisa ngabedakeun eta dua kecap. kecap halimun bisa keur sasaruaan ‘kabut’ dina basa indonesia atawa ‘fog’ dina basa inggris. kecap pepedut keur sasaruaan ‘asbut (asap kabut)’ atawa ‘smog (smoke fog)’. alesanna mah ukur halimun boga rasa nu leuwih alus tinimbang pepedut heuheu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: