uaduq

kondangna kotor

In gambar, kelir, unakanik sunda on September 23, 2010 at 9:00 pm

lamun indung domba (di tempat séjén diaranan embé) ieu diajakan mandi jeung daékeun. engké, balik deui ka kandang warna buluna bakal disebut kondang beresih. jeung moal deui-deui kakoncara (dina basa indonésia gé pan kondang) ku kakotoranna. nu tungtungna si domba jalu sagigireunna moal deui ningali ku teuteupan nyacampah cara dina gambar ayeuna.

heuheu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: