uaduq

kayas

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 7:13 pm

kayas!

salian bungur, basa sunda ge wawuh ka warna jambon/pink. nu di luhur teh gambar kembang ros kayas tea. ngan cek wikipedia ros teu aya nu asli ti tatar sunda. padahal cicih cangkurileung boga haleuang ‘kembang ros kayas’. jadi ti iraha jeung ti kelir naon atuh urang sunda make jeung boga warna kayas teh?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: