uaduq

hayam ngeunah

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 6:47 pm

Ajib. Salasahiji kecap tina khasanah basa Sunda Bogor, hartina: ngeunah; puas; telek. Kecap ajib kiwari aya nu ngagunakeunana dina tataran basa nasional, nyaeta dina iklan nu diembarkeun ku salasahiji lembaga nu icikibung dina widang zakat jeung infak. (Majalah Balebat)

tah ieu meunang gambarna deui. ajib nu dipake jadi merk bubur hayam. bubur hayam ‘new ajieb tea’ (nu ajib tea?), aya di hareupeun bank bca jl juanda poe minggu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: