uaduq

duduitan

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 6:43 pm

jarong.
keur leutik, di lembur teu aya pamisah kaulinan keur barudak lalaki jeung awewe. dina ayana ge, teu pati jelas. budak lalaki prah we tara ieuh digurah-geureuh atawa digeuhgeuykeun upama ulin bekles, engkle, sapintrong atawa anyang-anyangan (anjang-anjangan?). tah lamun keur anyang-anyangan, sok aya bagean dadaganganna, nu jadi duitna nya daun jarong ieu. beuki gede daun jarong, beuki gede nominal duduitanna. ngan harita mah teu pati neungeutan geuning warna kembang jarong teh biruna endah pisan, ngondang lensa kamera keur ngaabadikeun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: