uaduq

masak di balong saat

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 7:24 pm

dapur di lembur

kieu tah rupa réa dapur di lembur kuring mah. langsung dilantéyan taneuh, basana teh cenah dibalongsaatkeun. pakakasna: hawu maké suluh kai, lain pedah réa tabung héjo robah jadi granat. éstuning ti baheula satia ka hawu warisan karuhun; séjénna sééng, aseupan jeung kekebna;pakakas masak lianna; jojodog, paranti diuk bari ngasurkeun suluh atawa malikeun gogoréngan hareupeun hawu; jeung bangku nu dialasan talupuh (palupuh) keur nyimpen pakakas ogé bisa jadi tempat dahar bareng.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: