uaduq

dagang pendil

In gambar on September 23, 2010 at 6:37 pm

jaman keur leutik sakira nepi ka taun 1995, kuring masih ngalaman manggih nu dagang kadaharan make pendil jiga dina gambar ieu. ngan rupa dagangan nu ngari harita ngan sarupa, pindang lauk jaer. kakoncara sok dijadikeun oleh-oleh keur calon mitoha mun tas nginjeum anakna lalajo wayang golek, atawa layar tanceb. waas mun nginget-nginget carita lanceuk-lanceuk di lembur nu mawa pindang jaer, kurupuk bangreng, jeung martabak balik lalajo layar tanceb, bisa jadi ngarupakeun sogokan keur calon mitoha sabab malikeun anakna peuting teuing. meureun.

sumber gambar: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:COLLECTIE_TROPENMUSEUM_Verkopers_bij_een_kapperszaak_in_het_regentschap_Soemedang_TMnr_60012770.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: