uaduq

bungur

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 7:08 pm

bungur!

basa sundana tina ungu. naha urang sunda boga kecap keur ‘ungu’? sabab di sabudeureunana geus nyampak kelir eta. contona warna kembang jukut ieu.

ngan naha nya, rea urang sunda nu teu wawuh kana kelir biru? langit bengras nu lega di luhureunna loba nu nunjuk ‘hejo’!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: