uaduq

buleng

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 6:40 pm

buleng, ngaran wadah hideung nu ditanggung ku si bapa teh. eusina lauk emas hirup dagangiderkeuneun ka unggal lembur. dijieunna tina anyaman awi dilabur ku (jigana) aspal, sangkan cai teu rembes bocor.

cek si bapa nu poho teu ditanya aranna, lauk nu dibawa make buleng ieu leuwih seger tinimbang lauk nu diwadahan kana kantong palastik ditiup gas. duka enya, duka ukur omongan tukang dagang. ngan basa si bapa harita ngaganti cai eusi buleng ditampian tukangeun imah, katingalina si lauk di jerona teh mijah hanteu limpeu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: