uaduq

buah buuk

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 6:46 pm

pungpurutan
keur budak, lamun keur meujeuhna lengger, heureuy jeung babaturan teh sok make buah pungpurutan ieu. pungpurutan teh digasahkeun/digelangkeun kana buuk batur. buahna nu leutik, teu geseh gede jeung pedes, teh kulitna cucukan, lamun seug digelangkeun kana buuk nu meujeuh panjangna bakal napel. beuki loba pungpurutanna, beuki lila ngagelangna, beuki hese pungpurutan dilaan tina buuk. sakapeung mah, budak nu ceehan mah bakal ngawiwiw ceurik, laju istori ka indungna. ngan resepna keur budak, ngambekna ukur saharita, isukanna mah der deui we kikituan deui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: