uaduq

baka!

In gambar, unakanik sunda on September 23, 2010 at 7:19 pm

goréng dagé

nu ieu mah goréng dagé tahu. keur nu teu acan terang, dagé téh hampas. sésa. jiga dagé tahu nya sésa tina prosés pangolahan tahu.

mangsa dagé eta dibumbuan, dianclomkeun kana tipung leyur teras digoréng. ungkara sésa nu méh sakabéhna dianggap goréng geus teu nyésa deui. nu ngari tinggal ngeunahna.

kahadé kabuhulan!

(baka (basa jepang): goblog. mun urang ngadenge carita jaman jepang baheula kecap ieu teh sok kadenge jadi: bakero. tah goreng dage oge disebutna teh jiga eta, (ba)géro! hehe)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: