uaduq

umur mah nembe sanes enggeus

In capruk on January 4, 2010 at 7:56 pm

lamun seug urang ngilu kana definisi hirup teh gawe, jeung gawe teh euweuh nu sukarela, poe ieu teh poe kuring ngamimitian hirup di taun 2010.

jadi wilujeng hirup keur kuring :P… hirup nu nembe, nu karek sanes hirup nu enggeus, nu entos.

nuhun ka bu suhanah, bu anah, penilik sakola dasar di kecamatan jatinunggal sumedang nu tos mere pepeling nu sakitu jerona. nya ti anjeunna kuring manggih ungkara, “hirup mah nembe lain enggeus”.

hiji ungkara nu nenjo hirup leuwih optimis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: