uaduq

bedtime stories

In capruk on February 4, 2009 at 3:24 pm

“naon nya? nu inget ukur yahudi yahudi yahudi… euweuh hubunganana si. ukur pedah si sandler yahudi, jadi inget pepentoganna israel jeung hamas. naha gusti nyiptakeun ieu bangsa tapi bari jeung dicapan ‘kakutuk’? ngarah dunya rame kitu? pan mun teu gujrud mah tiiseun… jigana…. dooh sentimen agama mumbul, ngajaul yeuh haha… o enya di dieu ge aya hamster, jauh leuwih lucu ti nu aya di hana yori dango, leuwih buburileukan.. ngeunaan pelmna mah: kudu nongton we lah… lumayan keur tamba nyileuk”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: