uaduq

damai kasih, jeung salamet

In capruk on December 30, 2008 at 12:23 pm

tilu perayaan gede disanghareupan (sawareh geus di tukang ketang) di tungtung taun 2008, tungtung bulan desember ieu. natal, taun anyar hijrah jeung taun anyar masehi…

wilujeng natal ka nu ngarayakeun (keun we elat ge nya?) jeung bagea mapag dua taun anyar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: