uaduq

ngeunah hirup jadi orok, jadi budak

In capruk on December 9, 2008 at 7:34 am

lamun seug, dunya teh ukur hirup liliwatan. muharana aherat, jigana lamun kongang kabeh nu ngaranna manusa: mun lalaki bakal menta hirup nepi ka sadetik samemeh mani mimiti, muncrat. mun awewe sarenghap memeh endog munggaran merebey tina guhagarba.

pangeran maha kawasa nu maha uninga: bihari, kiwari, oge jaga: aya jalma panjang yuswa….. ngoceak! naha anjeun teu maehan kaula, ti baheula!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: