uaduq

ngahampura sorangan

In capruk on December 5, 2008 at 4:05 pm

kamari, aya babaturan ngomong kieu: “kuring mah karek bisa mere hampura lamun manehna nyuuh heula!”. sadana kanyenyerian. kuring nyaho naon masalahna nepi ka manehna ngomong kitu. ngan teu kudu dibeja-beja di dieu pan. nu kapikiran ku kuring mah, sanggeus ngadenge manehna ngomong kitu nyaeta: geuning hese nya ngahampura sorangan teh. nepi ka wani nanggung bangbaluh hate, ngunek-ngunek bari nungguan nu geus nganyerikeun hate nyuuh dina lahunan. nu biheung kajadian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: