uaduq

dewa sendok

In capruk on November 22, 2008 at 2:45 pm

kunaon urang kiwari sok ngadewakeun pisan sendok? nepi ka teu percaya kana kasucian leungeun sorangan? jigana diantara alesanna nyaeta:

  1. sendok tara ngisangan bujur
  2. sendok tara ngorong
  3. sendok tara tandur, jeung ngarambet
  4. sendok tara ngarit
  5. sendok tara sasalaman
  6. sendok tara noelan papan konci
  7. sendok tara nyepengan leungeun kabogoh, jeung
  8. sendok tara ngacungkeun jajangkung!

jadol teh siah……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: