uaduq

dongeng sunda pangpanjangna

In capruk on November 21, 2008 at 4:09 pm

judul: nurutan iwan fals
sumber: sakainget

(siapkeun renghap, sok seuseueueueueueueueueueueuepppppppp…. tahaaaaannnnnnnnnnn… derrrrrrrrr):

aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
aya hiji raja, kabeukina gedang atah, komo mun asak mah, boga anak hiji, hayang dipangdongengkeun, kieu dongengna teh:
……

(geus heup ah cukup… untung ieu ge aya ˆC jeung ˆ V)

  1. Bener euy… panjang ua.
    Untung aya Ctrl oge…

  2. Cape oge macana nya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: