uaduq

buku pawates

In capruk on November 17, 2008 at 6:13 pm

buku nu kamari dicitak tina ngimpi
salambar-salambar kabaca:
“tah ieu tulisan Kami teh!”

dina kaca panungtung nguni tulisan:
“nu dibaca ku anjeun, ngan ukur pawates!
nu misahkeun mana nu geus maca, jeung nu encan!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: