uaduq

birdman

In capruk on November 10, 2008 at 6:03 am

lalaki burung!

ngajomantara… ngajomantara. ngambah angkasa. ngulibekan genepbelas madhab. milari nu kamari leungit. kapopohokeun. balas ku inget! gara-gara anjeun.

  1. Haduh maca kalimat kahiji langsung seuri gogoakan (loh seuri orang Batak eta mah…)

    Burung aing mah…!

  2. lalaki burung identik jeung buah burung! di dinya aya nu leungit, di dinya aya kabebasan, bebas hiber tina di dahar ku jalma lian.

    huihihi (nu kieu teh seuri ngabangingik)… sugan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: