uaduq

sistem ekonomi islam sampurna?

In capruk on November 6, 2008 at 5:17 am

lamun maca tulisan-tulisan ti aliran syariah-isme nu ngaromongkeun krisis keuangan di as mun mere solusi teh ukur cekap ku: ‘pake atuh sistem ekonomi syariah’ titik. bari arang dijelaskeun modelna kumaha, contona jiga di mana. atawa nyebutkeun baheula, sabara taun/abad sistem ekonomi islam nanjeur, tahan, bisa ngigelan jaman? atawa naha warna eta sistem teh sarupa atawa rugam-ragem?

kuring oge kadang sok malaweung: lamun bener sistem ekonomi islam sampurna, urang barat, nu sok disebut salaku penghancur islam kacida bodona. belegug beak karep, teu bisa nenjo sistem nu euweuh kakurangan pisan ieu. padahal teu saeutik ti maranehna nu soson-soson mempelajari islam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: