uaduq

ngimpi ngimpi ngimpi

In capruk on October 8, 2008 at 10:17 am

lamun cek descartes mah: cogito ergo sum
aya deui nu ngomong, soekarno: gantungkan cita-citamu setinggi langit
nu sejen nyarita: ngimpi ngimpi ngimpi ulah elat ngimpi… isuk jaganing geto eta impian mo burung ngajanggelek dina diri andika….

ti dinya bisa dicindekeun, nu nandaan, nu ngamimitian kuring hirup teh olah uteuk. lain ari mikir, nyita-cita, ngimpi eta teh kabeh gawe uteuk? tina uteuk parongpong jalur waktu ka hareup. hirup dimimitian. oyag awak bakal nuturkeun, sapandeurieun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: