uaduq

kelir

In capruk on July 30, 2008 at 6:12 am

keur naon kelir!? enya. keur naon andika nyieun kelir? nu alus lamun kabeungkeut jadi katumbiri. nu ukur némbongan lamun hujan dibaturan poyan. enya. nu ukur katingali lamun nu patukangtonggong silihrangkul. nu arang langka kawénéhan. ukur panyésaan lalangsé imeut méga hideung.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: